Srijeda, 7 prosinca, 2022

Aminess Wine & Gourmet Nights uz Davida Skoku održat će ekskluzivnu večeru u Novigradu

Aminess hoteli i kampovi u sklopu projekta Aminess Wine & Gourmet Nights organizira drugu ekskluzivnu večeru za čiju će se pripremu pobrinuti David Skoko te tim vrhunskih i višestruko nagrađivanih chefova. Druga večera će se održati na otvorenoj terasi restorana Half 8 u centru Novigrada u petak 30. srpnja s početkom u 20 sati.

Uz chefa Skoku, za ovo jedinstveno gourmet iskustvo pobrinut će se i chefica Ivana Bekavac, dobitnica nagrade „Andrej Barbieri“ te chef Igor Gudac i chefica Ivana Čuljak koji su svoje znanje i iskustvo stekli i na međunarodnoj sceni. David Skoko & Kud Moroni kako se nazivaju, će uz domaće, autohtone i kvalitetne namirnice pripremiti večeru u četiri slijeda uz koju će pokazati raznovrsnost i raskoš hrvatske gastronomije, dok će se za uživanje u vrhunskim vinima pobrinuti vinarija Tomaz.

Ekskluzivne Aminess Wine & Gourmet Nights večere će se sve do listopada održavati svaki zadnji petak u mjesecu, a cijena iznosi 350,00 kuna po osobi. Tijekom narednih mjeseci ovaj će projekt obići i ostale Aminess restorane na jadranskoj obali.


Svi zainteresirani za sudjelovanje na Aminess Wine & Gourmet Nights večerama mogu rezervirati svoje mjesto putem e-mail adrese: reservations@aminess.com ili na broj telefona 052 858 600.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno