Nedjelja, 24 rujna, 2023

Aminess službeno preuzeo Aminess Khalani Beach Resort Hotel u Makarskoj

Turistička kompanija Aminess službeno je preuzela upravljanje nad novim hotelom Aminess Khalani Beach Hotel u Makarskoj, koji se gradio pod nazivom Hotel Romana. Aminess Khalani Beach Hotel u većinskom je vlasništvu Auctor grupe, dok će za upravljanje biti zadužen Aminess d.d. koji je također dio grupe (bivši naziv Laguna Novigrad). Hotel je još uvijek u izgradnji, a otvaranje se planira za sezonu 2022. godine, javljaju iz kompanije.

Aminess Khalani Beach Hotel bit će prvi hotel s pet zvjezdica u Aminess portfelju, a zahvaljujući ovoj akviziciji Aminess će zaposliti 200 novih zaposlenika. „Izrazito smo sretni i ponosni što brend Aminess dodatno širimo na području Dalmacije. Makarska je izuzetno značajna i poželjna destinacija na turističkoj karti Hrvatske te smo sigurni da će i naš hotel doprinijeti daljnjem kvalitativnom razvoju grada Makarske.Sigurni smo da ćemo preuzimanjem i vođenjem Aminess Khalani Beach Hotela ponuditi i osigurati dodatnu vrijednost na zadovoljstvo svih naših domaćih i stranih gostiju – izjavila je Zrinka Bokulić, predsjednica Uprave Aminessa, piše Turizmoteka.


Hotel će imati 299 soba, obiteljskih soba i suiteova, od kojih će većina imati balkon s pogledom na more, a neke i whirlpool. Imat će tri vanjska bazena, te wellness i SPA centar koji će se prostirati na 1.600 m2 i uključivati unutarnji bazen te teretanu. Uz to, hotel će imati tri restorana, lobby bar, tri bara na bazenu te krovni bar i tri kongresne dvorane. S novim nazivom, novouređenim raskošnim sobama i luksuznim hotelskim prostorijama gostima će otvoriti vrata 08. travnja 2022., ističu iz Aminessa.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno