Subota, 25 ožujka, 2023

Aminess pozvao privatne iznajmljivače na suradnju

Jedna je od vodećih turističkih kompanija u Hrvatskoj Aminess d.d. upućuje javni poziv svim najmodavcima i privatnim iznajmljivačima za iskazivanje interesa pri pružanju usluga smještaja sezonskim zaposlenicima na više lokacija u Makarskoj i užoj okolici.

Uvjeti koje smještajni kapaciteti moraju zadovoljavati su da je lokacija u Makarskoj i užoj okolici, te da tip smještaja podrazumijeva sobe i apartmanski smještaj s kupaonicom i mogućnošću korištenja kuhinje i pranja rublja, piše Dalmatinski portal. Vremensko razdoblje za iznajmljivanje je u razdoblju od 1. travnja do 30. listopada 2022. godine.

Podaci koje je obvezno navesti u prijavi su lokacija objekta, cijena smještajnih jedinica po osobi i danu, broj smještajnih jedinica s maksimalnim kapacitetom, površina smještajnih jedinica, rješenje o pružanju usluga građana u domaćinstvu (iznajmljivanje soba) te fotografije smještajnih jedinica.

Prijavu s potrebnom dokumentacijom potrebno je do 1. veljače 2022. godine dostaviti na e-mail adresu ljudskiresursi@aminess.com.

Aminess d.d. upravlja s više od 20 hotela, kampova i vila na Jadranu, točnije u istarskom Novigradu, Makarskoj, na otocima Krku i Korčuli, te na poluotoku Pelješcu. Prijateljstvo, izvrsnost i individualan pristup svakom gostu, zaposleniku i partneru učinili su Aminess jednom od najbrže rastućih kompanija u turizmu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno