Srijeda, 4 listopada, 2023

Američki diplomat William Montgomery svoju vilu u Konavlima prodaje na Njuškalu. Cijena prava sitnica – 12.807.528 kuna

NA NJUŠKALU: William Montgomery prodaje svoje imanje u Konavlima.

Umirovljeni američki diplomat, William Mongomery nikad nije krio oduševljenje hrvatskim jugom, zbog čega je svojedobno bio stanovnik Cavtata, a unatrag nekoliko godina odabrao je za život mirniju sredinu, selo Močiće u Konavlima. Nakon što je atraktivnu kuću u Cavtatu od Montgomerya kupio slavni njemački tenisač Thomas Muster, najpoznatiji američki par juga Hrvatske se odlučio za prekrasno imanje koje se na 2.800 kvadrata prostire u mirnim Močićima.

Vila je opisana u samom oglasu

Opis na oglasniku Njuškalo glasi: kamena villa puna karaktera, gostinjska kuća, prostrani vrt s bazenom, osiguran veliki broj parking mjesta, otvoreni pogled i predivna unutrašnjost, najviši dizajnerski i arhitektonski standardi, potpuno namještena – ovo i još mnogo toga obilježava ovu jedinstvenu nekretninu.

Oglas o prodaji ovog atraktivno uređenog imanje nalazi se na njuškalu već dulje vrijeme, a prodaje se po cijeni od 1.700.000 eura ili 12.807.528 kuna.

Iz nekih neslužbenih izvora se može čuti kako bi se bračni par Montgomery ponovno rado vidio s adresom u Cavtatu, pa da su stoga oglasili prodaju kako bi uopće mogli procijeniti postoji li i koliki interes za takvom nekretninom.

Afera 5 zvjezdica vs miran život umirovljenog ambasadora

William Montgomery, bivši američki ambasador i član upravnog odbora Jadranskih luksuznih hotela Gorana Štroka.  Bivši američki ambasador i ŠTRokov bliski suradnik osmislio akciju razotkrivanja organizirane skupine koja godinama reketari dubrovačke tvrtke Skrasio se najprije u Cavtatu, a potom u Čilipima. I to su granice iz kojih ne namjerava izlaziti William Montgomery. Iako je već odavno u mirovini, ovaj diplomat dobro je upoznat s političkim prilikama i prognozama za oporavak i budućnost, ipak ostaje bez komentara oko hrvatskih političara jer je odavno ‘samo zainteresirani promatrač’.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno