Subota, 10 lipnja, 2023

Američke turističke agentice na osmodnevnom studijskom putovanju kroz Hrvatsku

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac susrela se danas s direktoricama i vlasnicama osam prestižnih američkih putničkih agencija, koje su došle na osmodnevno studijsko putovanje u Hrvatsku. Sve agencije članice su najpoznatijih svjetskih turističkih udruženja specijaliziranih za luksuzni turizam, a posjet je organizirao RealCroatia DMC i predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u New Yorku.

Studijsko putovanje obuhvaća sedam destinacija, Zagreb, Plitvička jezera, Zadar, Split, Pelješac, Hvar i Dubrovnik, a realizirano je zahvaljujući brojnim partnerima, od avio-kompanija do hotela.

Veliku podršku za ostvarenje ovog putovanja dale su i lokalne turističke zajednice, Grad Zagreb, Ličko-senjska županija, Zadarska županija, Grad Split i Splitsko-dalmatinska županija te Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija, čija pomoć je bila od velike važnosti.

“Dolazak najviših predstavnika prestižnih američkih putničkih agencija iznimno je važno za promociju Hrvatske na tržištu Sjedinjenih američkih država. S obzirom na otvorenost Hrvatske prema državama trećih zemalja te najave izravnih letova koji će ovo ljeto biti na relaciji SAD – Hrvatska, drago nam je da postoji veliki interes njihovih putničkih agencija kako bi Hrvatsku prikazali i kao zemlju luksuznog turizma. Veseli nas što su prepoznali Hrvatsku kao sigurnu destinaciju i uvjerena sam da će svi dionici koji su uključeni u realizaciju ovog studijskog putovanja pokazati svo bogatstvo prirode, kulture, povijesti i gastronomije koje naša domovina može ponuditi gostima s američkog tržišta”, rekla je ministrica Brnjac, posebno zahvalivši Ini Rodin, direktorici predstavništva HTZ-a u New Yorku, za sav trud uložen u realizaciju ovog studijskog putovanja.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno