Srijeda, 4 listopada, 2023

Airbnb pokušava novom kampanjom zadobiti naklonost iznajmljivača

Made Possible by Hosts – nova je globalna kampanja Airbnb-a posvećena upravo domaćinima

U izravnom prijenosu upućenom domaćinima u četvrtak, izvršni direktor Airbnb-a Brian Chesky najavio je globalnu digitalnu i TV kampanju nazvanu “Made Possible by Hosts” koja će trajati kroz turističku ljetnu sezonu.

Chesky je rekao da će se kampanja prikazivati u većini svih zemalja na YouTube-u i drugim društvenim mrežama, a TV spotovi emitirat će se u SAD-u, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Kanadi i Australiji od 22. veljače. “Svijet ne razumije u potpunosti ono što radite, što omogućavate. Ali mi im želimo pokazati ” rekao je Chesky.

Prva serija reklama posvećena upravo važnosti samih domaćina – Made Possible by Hosts

Airbnb na razne načine ponovno pokušava pridobiti naklonost domaćina otkako je prošle godine odbio mnoge domaćine vraćajući novac gostima tijekom početka pandemije. Nakon javne isprike, Airbnb stalno radi na novim novostima.

Također, Chesky je nedavno izjavio kako će se putovanja vratiti, no naglasio je kako putovanja nikada neće izgledati kao do sada, koristeći usporedbu kako “putovanja nikada neće izgledati kao prošle godine u siječnju, jer svijet nikada više neće izgledati kao u siječnju“. Više o budućim turističkim trendovima saznajte u prilogu.

Inače, u 2020. godini Airbnb prešao je brojku od 4 milijuna domaćina na njihovoj platformi.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno