Petak, 3 veljače, 2023

Air Serbia uvodi redovnu liniju Beograd – Pula. U 2020. ova linija nije prometovala niti jednom

Srbijanska nacionalna aviokompanija, Air Serbia, od srpnja ponovno uvodi redovnu liniju između Beograda i Pule. Radi se o dugogodišnjoj sezonskoj liniji ove aviokompanije koja je prije izbijanja bila u prometu i do pet puta tjedno, a u ljeto 2020. godine nije prometovala zbog niske potražnje i putničkih restrikcija.

Air Serbia je danas na svojim društvenim mrežama objavila kako će ipak uvesti ovu liniju u ovoj ljetnoj sezoni, već od 11. srpnja, a najavljena su dva leta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, sve do sredine rujna, piše croatianaviation.com.

Na liniji izemđu Pule i Beograda od 11. srpnja prometovat će zrakoplovi tipa ATR75. Uz Pulu, Air Serbia ima još tri odredišta u Hrvatskoj; Zagreb, Split i Dubrovnik, od čega je samo linija prema Zagrebu u prometu kroz cijelu godinu.

U ovoj ljetnoj sezoni kompanija je već obnovila promet prema Splitu i Dubrovniku na kojima prometuju zrakoplovi tipa ATR75 i A319.

Air Serbia trenutno prometuje između Beograda i Splita tri puta tjedno, svakog ponedjeljka, petka i nedjelje, dok su letovi između Dubrovnika i Beograda dostupni dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom. Veći broj operacija očekuje se u srpnju i na ovoj liniji. Na liniji Beograd – Zagreb – Beograd u srpnju je najavljeno pet tjednih letova, svakog dana osim utorkom i srijedom. Linije prema Rijeci i Zadru ovog ljeta očito neće biti u prometu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno