Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Air Serbia ponovno vraća svoje linije prema Dubrovniku i Splitu

Air Serbia, nacionalni avioprijevoznik Republike Srbije, od kraja svibnja ponovno pokreće svoje sezonske linije prema dva odredišta u Hrvatskoj – Dubrovniku i Splitu. Nakon zimske pauze (nešto dulje zbog utjecala globalne pandemije), ovaj će se prijevoznik vratiti u dvije hrvatske zračne luke, piše croatianaviation.com.

Kako smo ranije objavili, Air Serbia ove godine neće prometovati na ostale tri sezonske linije u Hrvatskoj, prema Puli, Rijeci i Zadru, isključivo zbog smanjene potražnje prouzrokovane globalnom pandemijom.

Linija Beograd – Dubrovnik – Beograd bit će u prometu od petka, 28. svibnja. Najavljena su dva leta tjedno, svakog ponedjeljka i petka u popodnevnim satima.

Linija Beograd – Split – Beograd također će prometovati od 28. lipnja, istim danima kao i linija prema Dubrovniku. Na obje linije najavljeni su zrakoplovi tipa ATR75 te A319, ovisno o datumu putovanja i samoj potražnji na pojedinim letovima. Kompanija trenutno planira povećati broj tjednih operacija na obje linije već početkom lipnja, uvođenjem trećeg tjednog leta, dok bi u špici ljetne sezone broj operacija trebao biti znatno veći.

Uz Split i Dubrovnik, Air Serbia prometuje na cjelogodišnjoj liniji između Beograda i Zagreba. S početkom lipnja kompanija će na ovoj liniji imati pet letova tjedno, svakog ponedjeljka, četvrtka, petka, subote i nedjelje.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno