Utorak, 26 rujna, 2023

Air France najavio letove na relaciji Zagreb-Pariz

Air France otkazala sedam polazaka na liniji Zagreb-Pariz

Air France je najavio svakodnevne letove na liniji Zagreb – Pariz za listopad ove godine. Zbog utjecaja pandemije kompanija je otkazala određene polaske na ovoj liniji.Ukupno njih 7, u periodu od 12. do 31. listopada. Otkazani su i određeni letovi na liniji prema Dubrovniku. Donosimo vam aktualni red letenja do kraja listopada.

Letovi prema Zagrebu tijekom listopada

Kompanija će u tjednu od 12. do 18. listopada prometovati četiri puta tjedno (ponedjeljak, utorak, srijeda, subota). Dok su letovi u četvrtak, petak i nedjelju otkazani.

U tjednu od 19. do 25. listopada kompanija će prometovati pet puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak, subota, nedjelja). Otkazani su letovi u utorak i četvrtak.

U zadnjem tjednu listopada, od 26. do 31. listopada, kompanija će prometovati 3 puta tjedno (utorak, petak i subota). Dok su letovi u srijedu i četvrtak otkazani.

Air France na relaciji Dubrovnik-Pariz prometovat će pet puta tijekom listopada

Air France će na liniji Dubrovnik – Pariz prometovati 11., 14., 17., 21. te 24. listopada. Prvotni plan kompanije je bio redovno prometovati na ovoj liniji 3 puta tjedno, petkom, subotom i nedjeljom do kraja ljetnog reda letenja, no kompanija je napravila određene izmjene i smanjila broj tjednih letova na ovoj liniji.

Ukupno će, do kraja listopada, kompanija obaviti još 5 letova na liniji Dubrovnik – Pariz. S tim će završiti s prometovanjem za ovu ljetnu sezonu.

Kompanija u Europi leti na 67 odredišta, što je uobičajena mreža destinacija ovog avioprijevoznika u zimskom redu letenja. Omogućuju svojim putnicima povrat sredstava za otkazane letove. Putnici mogu promijeniti datum putovanja i odredište ili izabrati voucher za buduće putovanje ili zatražiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti. Ova politika odnosi se na sve karte kupljene do 31. ožujka sljedeće godine.

Kompanija je potvrdila kako će na liniji Zagreb – Pariz prometovati u zimskim mjesecima, najavivši svakodnevne letove između dva grada. Realizacija istih ovisit će o stanju rezervacija, potražnja je i na ovoj liniji drastično niža zbog utjecaja globalne pandemije.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno