Nedjelja, 24 rujna, 2023

Advent u Karlovcu u ”novo normalnom” ruhu

I ove godine Grad Karlovac organizirat će Advent u Karlovcu, ali na sasvim drugačiji način, prilagođen „novo normalnim“ okolnostima i izazovima.  

Advent ove godine neće imati očekivano blagdansko ruho kao proteklih godina ali će, sigurni smo, svojim novim pristupom i konceptom zadržati duh Božića i dovesti doslovno blagdansko ozračje u naše domove.  Tome će pridonijeti i tradicionalni ugođaj okićenog grada, dobra glazba i paljenje adventskih svijeća u srcu Zvijezde.

Naime, ove godine Advent u Karlovcu seli se na digitalnu platformu koja će sadržavati karakterističnu božićnu gastro ponudu naših restorana i ugostitelja, dostavu dobro nam poznatih blagdanskih delicija, zabavni i humanitarni program, ali i druga iznenađenja. 

Nadohvat ruke, u sigurnosti i toplini doma, Advent u Karlovcu pokucat će tako na svačija vrata. 

Drugačiji Advent u Karlovcu

Konačan  program i koncept razvijamo i prilagođavamo svakodnevnim okolnostima, a detalje i čaroliju otkrivat ćemo javnosti u danima koji dolaze. 

Pred nama je jedan tradicionalni, a drugačiji Advent u Karlovcu jer … život ne smije stati.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno