Utorak, 31 siječnja, 2023

‘Adriatic luxury’ radionice u organizaciji dubrovačkih agencija i Turističke zajednice grada Dubrovnika

Još danas, u hotelu Regent Porto Montenegro održava se turističko događanje za luksuzni segment turizma „Adriatic Luxury“, koje okuplja 60-tak najboljih luxury turističkih agenata sa područja Ukrajine, Rusije, Bjelorusije, Armenije i Moldavije. Organizatori događanja su dubrovačka turistička agencija Adriatic Concierge i tvrtka Travel Connections Union iz Bjelorusije.

Na poslovnoj radionici luksuznog segmenta turizma sudjeluju 33 tvrtke iz Hrvatske i Crne Gore te se predstavljaju turističke zajednice Dubrovnika, Šibenika i Zagreba i neki od najboljih hotela Hrvatske. Iz Dubrovnika, uz TZ grada Dubrovnika sudjeluju agencija Adriatic Concierge, hoteli Adriatic Luxury Hotels, Rixos Premium Dubrovnik, Importanne Hotels & Resorts, Sun Gardens Dubrovnik, Valamar Riviera Hotels i Villa Dubrovnik.

Domaćin večeri dobrodošlice za sve sudionike bila je Turistička zajednica grada Dubrovnika, koja je predstavila Dubrovnik nazočnim agentima kroz prezentaciju vina dubrovačkog kraja, piše turizmoteka.hr.

Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Ana Hrnić pozdravila je sve sudionike, najavila da će se slijedeće godine „Adriatic Luxury“ održati u Dubrovniku te istaknula veliki potencijal luksuznog segmenta turizma u Dubrovniku.

Svi sudionici su imali priliku kušati nekoliko vrsta vina dubrovačkog kraja, koje im je prezentirala dubrovačka sommelierka Ksenija Matić, a tijekom večeri dobrodošlice goste je zabavljao dubrovački saksofonist Željko Barač. Tijekom poslovnih radionica, slijedeća dva dana, Aida Hadžić, koordinatorica Odjela za komunikacijske taktike TZ grada Dubrovnika, predstavit će turističku ponudu Dubrovnika s naglaskom na sigurnost destinacije.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno