Srijeda, 22 ožujka, 2023

ADRIA BUSINESS NETWORK održat će se 17. studenog 2020. Prvi gost Jako Andabak

Adria Business Network #12 u organizaciji uspješnih poduzetnica Željke Barišić, vlasnice Forca Digital Agency (www.forcadigitalagency.com) i Kristine Krstinić, vlasnice MIKRIS Project Managementa (www.mikris.eu) održat će se 17. studenog 2020. u 18 sati u Kongresnom centru FORUM Zagreb, Radnička cesta 50, 1. kat.

U prvom dijelu eventa gost je Jako Andabak, vlasnik najvećeg hotelskog lanca u Srednjoj Dalmaciji Bluesun Hotels & Resorts koji čini 11 hotela, 4 turistička naselja i 1 kamp gdje kombinira dugogodišnja iskustva i turističke tradicije Brela, Tučepi, Bola, Supetra i Starigrada Paklenice pružajući inovativnost, novu tehnologiju i implementaciju međunarodnih standarda.

Njegov profesionalni put obilježili su učinkovitost, odlučnost i jasnoća u donošenju odluka koje su uvijek temeljene na znanju, inovativnosti i zdravoj dozi rizika. Istovremeno, uz izuzetno odgovoran posao, bavio se znanstvenim radom i osvajao nagrade za brojne inovacije.

Nepogrešiva intuicija stvara nove standarde u turizmu

Svojim poslovnim putem pokazuje da je on taj koji vodeći se nepogrešivom intuicijom i iznimnim životnim i poslovnim iskustvom – stvara nove standarde u poduzetništvu. U drugom dijelu događaja slijedi osobno predstavljanje svih prisutnih kroz jednominutni pitch. Na kraju, u neformalnom druženju uz kvalitetna vina sponzora svi prisutni će imati priliku za razmjenu iskustva s ostalim sudionicima.

Broj mjesta je ograničen, a svoje mjesto može se osigurati prijavom putem linka. Dijamantni partner događaja je A1. Srebrni sponzori su FINA i ManpowerGroup.

Pokrovitelji događaja su Poliklinika Bagatin, Kongresni centar FORUM Zagreb i Kreativ info.Partneri su Vladimir Abicic Photography, Aero Print, Kupinovo vino – Kupilek i vina Valenta. Medijski partneri događaja su časopis i portal Poduzetnik, časopis i portal Zaposlena, Netokracija, She.hr, Zagrebonline.hr, Story.hr, Rep.hr, Glas Istre, Flash.hr, Moja Domovina, Total Croatia News, Fama, ZgExpress te Radio 92 FM.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno