Četvrtak, 8 lipnja, 2023

8. Forum obiteljskog smještaja Istarske županije održat će se 2. travnja u Rapcu

Forum obiteljskog smještaja je edukativni program za pružatelje usluga smještaja u  domaćinstvu iz Istarske županije. Svrha Foruma je pružanje aktualnih informacija za pomoć u  pripremi turističke sezone i uvida u trendove na turističkom tržištu te novitete u ponudi i  potražnji. Također, služi kao platforma za razvoj suradnje i razmjenu iskustava među pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu. Organizira se jednom godišnje.  

Da biste sudjelovali, morate ispuniti prijavnicu OVDJE., najkasnije do četvrtka, 31. ožujka.  Zbog epidemiloških mjera broj sudionika je ograničen, sudjelovanje je bez naknade, ali na  ulazu je obvezno predočenje COVID potvrde.  

U organizaciji Turističke zajednice grada Labin – Rabac po završetku Foruma održat će se  Interpretativna šetnja kroz Starogradsku jezgru Grada Labina u pratnji Giuseppine  Martinuzzi (Vedrana Juričić), učiteljice, spisateljice i revolucionarke. Cilj razgleda je upoznati povijest Labina, rudarsku baštinu i poslušajmo priču o povijesnoj ličnosti Giuseppine  Martinuzzi. Zainteresirane za sudjelovanje molimo da se prijave na e-adresu zcetina@hgk.hr. 

Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2014.- 2020. Projekt se provodi u suradnji sa sljedećim partnerima: Istarska županija, Obrtnička  komora Istarske županije, Arena Hospitality Group d.d., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra  d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj – Scuola di  formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d., AZRRI 

Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. i Grad Pula-Pola.  

Svrha Centra za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru  ugostiteljstva i turizma – KLIK Pula jest povećanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz  unaprjeđenje obrazovne infrastrukture i provedbu programa obrazovanja, usavršavanja i  osposobljavanja ljudskih potencijala izvrsne kvalitete sukladno potrebama visoko kvalitetnih  smještajnih i uslužnih kapaciteta. 

Link na program događanja – https://www.hgk.hr/documents/klik-pulaesfhgkfos2022poziviprogram623436714a0a7.pdf

*** Tijekom trajanja programa Foruma obiteljskog smještaja održat će se i  pokazna radionica pripreme sobe za goste. Zainteresirane za sudjelovanje  na radionici molimo za prijavu na email: zcetina@hgk.hr. 

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno