Iskustvo života i spavanja u avionu sada možete rezervirati i preko AirBnb-a

323

Mnogi zaljubljenici u putovanja morali su se ‘prizemljiti’ zbog pandemije korona virusa, ali ako vam baš jako nedostaju avioni, postoji rješenje. Airbnb nudi smještaj u raznim letjelicama. Ukoliko imate snažnu želju opet se probuditi u avionu, ovi Airbnb smještaji bi mogli biti upravo ono što tražite.

Iako se ispod vas neće smjenjivati razni krajolici kao kad uistinu letite, iskustvo života i spavanja u avionu mogli bi pamtiti cijeli život, piše Business Insider.

Ovaj avion Grumman Gulfstream I smješten je u Saint-Michel-Chef-Chefu, malom francuskom gradiću u Biskajskom zaljevu. U avionu iz 1960-ih može biti četvero gostiju, a u renoviranoj unutrašnjosti ima i tri kreveta.

AD

Glavna spavaća soba nalazi se u repu aviona i u velikom krevetu može spavati dvoje ljudi. Većina pilotske kabine je preuređena u WC. Noćenje košta 740 kuna.

Lockheed JetStar nalazi se u Walesu i u njemu može spavati četvero ljudi. Većina ovog aviona ostavljena je u originalnom stanju.

Ipak, ugrađeni su i neki moderni dodaci poput ambijentalnih svjetala.

Spavaća soba nalazi se strukturi spojenoj s trupom aviona, a izgledom podsjeća na brodsku kabinu. Dvostruki krevet dovoljan je za ugodno spavanje dvoje ljudi.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 14.30.

Please wait...

Thank you for sign up!

AD
IZVOR24sata.hr