Subota, 25 ožujka, 2023

Iskustvo života i spavanja u avionu sada možete rezervirati i preko AirBnb-a

Mnogi zaljubljenici u putovanja morali su se ‘prizemljiti’ zbog pandemije korona virusa, ali ako vam baš jako nedostaju avioni, postoji rješenje. Airbnb nudi smještaj u raznim letjelicama. Ukoliko imate snažnu želju opet se probuditi u avionu, ovi Airbnb smještaji bi mogli biti upravo ono što tražite.

Iako se ispod vas neće smjenjivati razni krajolici kao kad uistinu letite, iskustvo života i spavanja u avionu mogli bi pamtiti cijeli život, piše Business Insider.

Ovaj avion Grumman Gulfstream I smješten je u Saint-Michel-Chef-Chefu, malom francuskom gradiću u Biskajskom zaljevu. U avionu iz 1960-ih može biti četvero gostiju, a u renoviranoj unutrašnjosti ima i tri kreveta.

Glavna spavaća soba nalazi se u repu aviona i u velikom krevetu može spavati dvoje ljudi. Većina pilotske kabine je preuređena u WC. Noćenje košta 740 kuna.

Lockheed JetStar nalazi se u Walesu i u njemu može spavati četvero ljudi. Većina ovog aviona ostavljena je u originalnom stanju.

Ipak, ugrađeni su i neki moderni dodaci poput ambijentalnih svjetala.

Spavaća soba nalazi se strukturi spojenoj s trupom aviona, a izgledom podsjeća na brodsku kabinu. Dvostruki krevet dovoljan je za ugodno spavanje dvoje ljudi.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Source24sata.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno