Četvrtak, 8 lipnja, 2023

67. Pulski filmski festival počinje 29.kolovoza

Iako prvobitno odgođen, pulski filmski festival ipak ove subote otvara svoja vrata svim filmoljupcima.

Pulski filmski festival se trebao održati u srpnju, ali je zbog pandemije odgođen za kolovoz. Otvorenje je predviđeno za 29. kolovoza, te će festival trajati do 4. rujna. Festival će započeti premijerom hrvatsko-švicarskog filma “Mare” redateljice Andree Štake, s Marijom Škaričić i Goranom Navojcem u glavnim ulogama.

Nacionalni stožer je odlučio dopustiti održavanje Pulskog filmskog festivala, naravno uz stroge epidemiološke mjere. Javna ustanova Pula film festival donijela je niz mjera koje su bile potrebne za realizaciju festivala.

Pulska Arena na filmske projekcije će moći primiti maksimalno 1500 gledatelja, koji će moći ući kroz 5 vrata. Na svim ulazima bit će postavljena sredstva za dezinfekciju ruku,mjerit će se temperatura, te će svaki posjetitelj morati ostaviti osobne podatke prilikom ulaska.  Maska se neće morati nositi tijekom projekcije, ali prilikom ulaska i izlaska bit će obvezna. Gledalište u areni je organizirano tako da su sjedala udaljena jedna od drugoga metar i pol.

Osim u Areni filmovi će se prikazivati i na drugim lokacijama gdje će se gledatelji morati pridržavati istih epidemioloških mjera.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno