Utorak, 26 rujna, 2023

640.000 kuna od kazni za nepoštivanje epidemioloških mjera. Ugostitelji, pametno!

Inspektori civilne zaštite od 5. do 10 studenoga proveli su 27.167 nadzora provođenja epidemioloških mjera u poslovnim objektima te izdali 1.126 upozorenja, ali i 24 prekršajna naloga u iznosu od 640.000 kuna, rečeno je na sjednici Vlade.

Državna tajnica MUP-a Terezija Gras podsjetila je da je Stožer civilne zaštite od posljednje sjednice Vlade donio ukupno četiri nove odluke, a koje se odnose na produljenje propisanih mjera do 30. studenoga.

Produljili propisane mjere do 30. studenoga.

Stožer Međimurske županije predložio je produljenje mjera do 30. studenoga, a zbog stanja u toj županiji predložili su i dodatno pooštravanje. Stožeri civilne zaštite Krapinsko-zagorske i Šibensko-kninske županije također su produljili propisane mjere do 30. studenoga.

“Odgovorno ponašanje sve većeg broja građana pridonijelo je tome da u posljednjih tjedan dana imamo stagnaciju novozaraženih. Unatoč tome i dalje apeliramo na izbjegavanje većih obiteljskih druženja na kojima se mogu zateći i asimptomatske osobe te one s blagim simptomima, nesvjesne da pridonose širenju zaraze”, zaključila je Gras.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno