Četvrtak, 30 ožujka, 2023

HTZ na China ASEAN Expo Tourism Exhibition, sajmu namijenjenom poslovnoj i široj publici

Mnoga turistička događanja, sajmovi, radionice i projekti na tržištu Kine održavaju se na online platformama te klasičnim putem, a na njima sudjeluje i Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Kini, koje u sklopu navedenih aktivnosti intenzivno predstavlja ukupnu hrvatsku turističku ponudu, a Hrvatsku promovira kao sigurnu i kvalitetnu europsku turističku destinaciju. 

Direktorica Predstavništva HTZ-a u Kini Franka Gulin naglašava kako se Hrvatska predstavlja u sklopu aktivnosti druge najveće kineske online putničke agencije Tuniu. Riječ je o projektu koji traje do kraja ove godine, a predstavlja iznimno praćenu platformu koja destinacijama omogućava izravno komuniciranje s kineskim turistima te im nudi aktualne informacije i odgovore na sva njihova pitanja.

Sajam namijenjen poslovnoj publici

„Osim online događanja i projekata, hrvatsku turističku ponudu u studenom ćemo predstaviti i na Suzhou International Travel Fairu, na kojem ćemo održati prezentacije za poslovne subjekte na temu hrvatskih regija i atraktivnih turističkih ruta“, poručila je Gulin, nadodavši kako će Predstavništvo HTZ-a u Kini u prosincu ove godine sudjelovati na China ASEAN Expo Tourism Exhibitionu, sajmu namijenjenom poslovnoj i široj publici, koji se održava u gradu Guilinu na jugu Kine.

„Kina se normalnom životnom ritmu vratila već prije nekoliko mjeseci. U najmnogoljudnijoj zemlji svijeta redovno se održavaju sastanci te razne offline i online aktivnosti. Kineske granice od rujna su ponovno otvorene za sve strane državljane s važećim radnim i boravišnim dozvolama te se i dalje provode sveobuhvatne mjere prevencije i kontrole virusa COVID-19“, zaključila je Gulin, dodavši kako su u tijeku i pripreme za CIIE, jedan od najvećih kineskih sajmova koji će se ove godine održati u svom trećem izdanju u Šangaju. 

Promocija zemalja Europske unije

Dodajmo kako je Predstavništvo HTZ-a u Kini, u suradnji s Veleposlanstvom RH u Pekingu, sudjelovalo na Europe Street-u održanom u Šangaju. Organizator ovog događanja bila je Misija Europske unije u NR Kini, a cilj mu je sveobuhvatna promocija zemalja Europske unije u ovom dijelu svijeta.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno