Petak, 3 veljače, 2023

6. Forum obiteljskog smještaja bit će mjesto okupljanja privatnih iznajmljivača

Šesti po redu Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača dolazi u Pazin te će se održati u petak i subotu, 12. i 13. studenoga u Spomen domu Pazin.

Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan, pored institucionalnih tema kao što su promjene i novosti u propisima, održat će se i panel “Budućnost obiteljskog smještaja” na kojemu očekujemo predstavnike Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Zajednice obiteljskog turizma HGK koji će raspravljati o budućem smjeru razvoja obiteljskog smještaja i njegovoj poziciji u Strategiji razvoja održivog turizma do 2030 godine, piše Turizmoteka.

Prvi dan vas još očekuju predavanja Booking.coma o trendovima za 2022 godinu, kao i atraktivno predavanje o važnost suradnje privatnih iznajmljivača sa pružateljima ostalih usluga u turizmu.

Drugi dan predstavit će se trendovi te alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja. Izdvajamo prezentacije o prednostima rada s putničkim agencijama i zanimljiva predavanje o prilagodbi novim turističkim trendovima i kako kvalitetno osmisliti strategiju upravljanja cijenama svojih objekata. Također možete poslušati zanimljivo predavanja o važnosti stalne edukacije iznajmljivača obiteljskog smještaja. Specijalizirani blok donosi teme o dizajnu interijera i o tome kako se što bolje pozicionirati na pretraživaču Google da bi vaš objekt bio što vidljiviji potencijalnim gostima.

Na kraju vas čeka uvijek aktualno i zanimljivo predavanje o poreznom položaju pružatelja smještaja u domaćinstvu.

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za vaše objekte – dođite i kvalitetno se pripremite za narednu turističku godinu. Više informacija kao i sam program događanja možete vidjeti na stranici Foruma.

Sudjelovanje na FOS-u je besplatno uz obveznu online prijavu obrascem u nastavku. Napomena: Svi posjetitelji Foruma moraju imati važeće EU Digitalne COVID potvrde. Za one koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu, testiranje će biti omogućeno ispred ulaza u Spomen dom.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno