Srijeda, 22 ožujka, 2023

5 milijuna lampica za savršenu božićnu priču imanja obitelji Salaj. Za posjetitelje su otvoreni od 27. studenog

– Obitelj Salaj svoju je Božićnu priču započela prije 19 godina. Gospodin Zlatko Salaj je kao dijete siromašnih roditelja u djetinjstvu ostao zakinut za božićni ugođaj te ga je to ponukalo da za vrijeme Božića svoje imanje uređuje sa što više lampica kako bi svojim najmilijima i sebi priuštio poseban doživljaj Božića. Svake godine polagano je dodavao sve veći broj lampica te će ih se u 2020. godini upaliti oko 5 milijuna – stoji na Facebook stranici SalajLand uz najavu skorog otvorenja bajkovite priče u Grabovnici, selu kraj Čazme koje svake godina zablista posebnim blagdanskim sjajem.

Ljubav i izniman trud

– Sve ove godine obitelj Salaj uložila je svu svoju ljubav i izniman trud kako bi njihova Priča svake godine bila što ljepša i kako bi u druženju sa svojim posjetiteljima razmijenili ljubav, poštovanje i radost koji obasjavaju i okružuju njihovo imanje. Ove godine možete biti dio ove jedinstvene priče od 27. studenog 2020. sve do 09. siječnja 2021. godine – dodali su.

Planiraju imati organizirane dolaske u dogovoru sa Hrvatskom željeznicom, ali…

– Planiramo HŽ organizirani dolazak, ali sve će ovisiti o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, kada budemo imali točne informacije, objavit ćemo na Facebook stranici – pojasnili su.

Cijene ulaznica nisu mijenjali.

– Kako je zahladilo, kod nas je atmosfera sve ugrijanija! Biti ćemo otvoreni svakog dana od 15 do 22 sata (uključujući vikende i blagdane). Cijene ulaznica nismo mijenjali, individualna ulaznica je 40 kuna po osobi, dok djeca mlađa od 7 godina ulaze besplatno. Parking za sve posjetitelje je potpuno besplatan – kažu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Source24sata.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno