Srijeda, 4 listopada, 2023

5. Dani mednih delicija središnje Istre u cilju jačanja gastro ponude Hrvatske

5. Dani  mednih delicija središnje Istre. Konferencija za medije, bit će održana u srijedu, 10. ožujka 2021. u 11 sati u Resortu Čiže, na adresi Trviž 48, gdje će ujedno biti prezentirani i medni  meniji, koje će navedeni ugostiteljski objekt nuditi tijekom ožujka.  

Ovogodišnji, 5. Dani mednih delicija središnje Istre odvijat će se od 12. do 31. ožujka  2021., u sedam ugostiteljskih objekata na području TZ središnje Istre. U navedenom razdoblju,  ugostitelji će nuditi razne delicije obogaćene pčelinjim proizvodima, a sve u cilju jačanja  gastronomske ponude središnje Istre te daljnjeg povezivanja OPG-ova, medara i ugostitelja u  razdoblju predsezone. Također, obzirom na još uvijek aktualne epidemiološke mjere, dio objekata  nudit će i mogućnost preuzimanja mednih menija za van.  

Organizator 5. Dana mednih delicija, kao i prethodnih godina je TZ središnje Istre, a suorganizatori  Udruga pčelara “Lipa” Pazin, Grad Pazin, LAG “Središnja Istra” i Udruženje obrtnika Pazin. 

Više informacija o navedenoj manifestaciji dostupno je na http://www.central istria.com/hr/dogadjanja-events .

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno