Turizam24.com slavi svoj 1. rođendan. Godinu dana, 2751 članak, preko 600 000 pregleda, 6 900 pretplatnika i više od 12 190 pratitelja na društvenim mrežama. Ponosni smo na proteklu godinu i naš tim. Josip, Tanja, Ivan, Darko, Jelena, Gorana i Josipa – svi zaslužuju da ih se spomene jer su svojim radom i trudom, nadamo se, doprinijeli boljitku turističkog sektora i informiranosti svih sudionika u turizmu. Također se zahvaljujemo našim sponzorima i svima ostalima koji su pružili podršku u našem radu.

U izazovnom vremenu iza nas uspjeli smo dovesti novi turistički portal na hrvatski medijski prostor, ostvarili smo odlične rezultate gledanosti u našem projektu Turistički podcast Turizam24. Nakon ove sezone, podcast kreće u još zanimljivijem i pomalo drukčije formatu. Odlučni smo da u budućnosti i dalje potičemo zdravu konkurenciju, argumentirane diskusije i našim čitateljima i pratiteljima pružimo aktualne informacije iz svijeta turizma i ekonomije. Stoga smo ponosni najaviti i turističku konferenciju koju ćemo održati u Splitu sljedeće godine i pokušati okupiti najvažnija imena hrvatske turističke scene.

Vjerujemo da nas svih čeka bolja godina te da će Hrvatska kao turistička destinacija imati što za ponuditi potencijalnim potrošačima na svjetskim turističkim tržištima i da ćemo i mi imati prilike pisati i govoriti o novim, inovativnim i svjetski priznatim projektima naših turističkih djelatnika. Do tada, pratite naš i vaš Turizam24.com portal.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!