Četvrtak, 8 prosinca, 2022

3. izdanje konferencije Booking Manager Summit 2021.

Booking Manager Summit nastavlja sa svojom misijom educiranja i osnaživanja charter industrije treću godinu za redom. Danas je imperativ svih sudionika turističkog sektora brzo reagirati na promjene u poslovnom okruženju, a yacht charter profesionalci više nego ikad prije trebaju posegnuti za inovativnim, učinkovitim i dugoročnim rješenjima privlačenja gostiju.

Hibridno izdanje ove edukativne konferencije ponudit će kvalitetna predavanja i inovativne radionice uživo i u virtualnom formatu, kako prenosi uhpa.hr. Tri dana, od 10. do 12. studenog 2021., Hilton Garden Inn u Zagrebu bit će globalno središte edukacije yacht charter svijeta.

Preko 30 internacionalnih predavača poput Andya Prestona i Chrisa Crofta stručnjaka za prodaju, marketing specijalista za yacht charter Bena Taylora te LinkedIn stručnjakinje Kotryne Kurt pružit će učinkovite odgovore na sve aktualne izazove, a uvijek dinamični i zanimljivi paneli analizirat će i segmentirati nove trendove.

Osim edukacije, iznimno važan dio konferencije je i povezivanje svih sudionika s ciljem razmjene iskustava i sklapanja novih partnerstva. Međusobna interakcija i sastanci planiraju se omogućiti uživo u prostranom Booking Manager Summit loungeu smještenom u Garden Inn hotelu, ali i putem unaprijeđene i brze virtualne platforme.

Više detalja o Booking Manager Summitu 2021. možete pronaći ovdje.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Sourceuhpa.hr

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno