Četvrtak, 8 lipnja, 2023

27. Podcast ugostit će Ankicu Ćaletu, direktoricu turističke agencije My Luxoria i autoricu knjige Obiteljski smještaj: #superdomaćin

Gošća našeg 27. turističkog podcasta definitivno će zainteresirati velik broj naših pratitelja – Ankica Ćaleta, direktorica turističke agencije My Luxoria sa sjedištem u Šibeniku i autorica knjige Obiteljski smještaj: #superdomaćin. Ankica i njen tim prvotno nude turistima najbolji izbor luksuznih smještajnih objekata duž hrvatske obale i ujedno pružaju uslugu savjetovanja svim iznajmljivačima i onima koji to tek žele postati u sklopu savjetovališta obiteljskismještaj.hr.

Portfolio My Luxoria agencije prilagođen je potrebama svakog gosta – od Istre do Dubrovnika i predivnih naših otoka. 

Konitnuiranim praćenjem trendova na tržištu Ankica putem platforme obiteljskismještaj.hr savjetuje iznajmljivače, upućuje ih na najaktualnije trendove i ohrabruje i one neodlučne na potez ulaska u svijet iznajmljivanja u obliku privatnih savjetovanja i radionica. 

Kako kaže naša gošća: ”Politiku ovih brendova vrlo je lako definirati – profesionalnim i modernim pristupom pružiti gostima i vlasnicima smještajnih objekata ono najbolje, najaktualnije i najkvalitetnije za njihov biznis.”

Ankica je osmislila i program, AKADEMIJU #superdomaćin, koji će vlasnike obiteljskog smještaja oplemeniti novim znanjima neophodnim za ovaj posao kao svojevrsni savjetnik s primjerima izazovnih situacija ali i rješenja.

#Superdomaćin ekipu čine kreatori sadržaja, prevoditelji, savjetnici, analitičari, stručnjaci za različite poslove od vođenja društvenih mreža, grafičkog dizajna, web dizajna, web razvoja, uređenja interijera pa u uspjeh ovog projekta ne sumnjamo. Također je pokrenut i projekt Afterwork radionica, predavanja koja su namijenjena svima koji žele biti bolji u iznajmljivanju svojih smještajnih objekata.

Sve što smo naveli i više je ngo pozivnica da budete uz Podcast Turizam24 u utorak, 15.02. u 17.30h, gdje će voditelj Josip Sedlar s Ankicom Ćaletom pretresti sve teme koje zanimaju privatne iznajmljivače. Ne zaboravite se pretplatiti na naš Youtube kanal Podcast Turizam24 i pratite nas ”live” svakog utorka.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno