Ponedjeljak, 29 svibnja, 2023

27. Podcast Turizam24: Savjetovanje bi trebao biti prvi korak pri pokretanju biznisa u privatnom smještaju, naglasila je Ankica Ćaleta iz agencije My Luxoria

Odgovor koji su prvi koraci ako se odlučite ući u iznajmljivačke vode, i kako pristupiti samom procesu istog dala nam je Ankica Ćaleta, gošća 27. turističkog podcasta Turizam24. S voditeljem Josipom Sedlarom prošla je sve teme koje zanimaju iznajmljivače privatnog odnosno obiteljskog smještaja i istaknula važnost savjetovanja prije pokretanja ikakvog biznisa u smislu iznajmljivanja.

Direktorica agencije My Luxoria, specijalizirane za najam luksuznih vila i autorica knjige Obiteljski smještaj: #superdomaćin iz vlastitog iskustva i onog koje već godinama gradi u posredničkoj ulozi između vlasnika i turista ukazala je na važnost donošenja nekih ključnih odluka prije samog kretanja u npr. uređenje interijera kuće za najam.

Da je važno razlučiti kako ćete nastupiti na tržištu i putem kojih ćete se kanala oglašavati, naglasila je i činjenicom da se mnogi privatni iznajmljivači u zadnjem trenu obraćaju upravo Obiteljskom smještaju za savjet.

Također, osvrnuli su se u našem podcastu i na izniman pomak u praćenju trendova iznajmljivanja zbog sve veće uključenosti mladih u sam biznis, pa tako i na bitnu činjenicu da mladi ipak idu ukorak s vremenom, te da su educiraniji po pitanju digitalnih alata, trendova u svijetu i marketinga.

Savjete koji su trenutno najtraženiji oblici smještaja i u kojem smjeru krenuti, te kakve dodatne sadržaje turisti traže poslušajte u još jednom turističkom podcastu Turizam24.

Zahvaljujemo Ankici Ćaleti na gostovanju, a više o poslovanju njene agencije My Luxoria i radu savjetovališta Obiteljski smještaj možete pronaći na web stranicama www.myluxoria.com i www.obiteljskismjestaj.hr.

Cijeli podcast pogledajte na našem Youtube kanalu Podcast Turizam24. i naravno ne zaboravite se pretplatiti. Najbolje stvari su uvijek besplatne.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno