Subota, 10 lipnja, 2023

23. turistički podcast Turizam24: Stefano Ladavac, Infinity Luxury

”Kad me netko pita kako sam došao do toga di sam danas, nekada ni sam ne znam, ali znam jedno, tu sam jer nisam nikada odustao i prestao vjerovati u svoju viziju.”

Sljedeći gost našeg podcasta Turizam24 je Stefano Ladavac, suvlasnik tvrtke Infinity Luxury d.o.o. Za sebe voli reći da je vizionar koji voli stvarati tako što se okružuje s inspirativnim ljudima kako bi oduševili ljude dijem svijeta s našim proizvodima.

Priča o vrhunskom proizvodu započela je, vjerovali ili ne, u garaži 2017. godine. Upravo tada se rodila ideja da proizvede vanjski tuš koji će svojom unikatnošću i jedinstvenim dizajnom staviti točku na i u svakome projektu i dati mu dodatnu vrijednost. Prve dvije godine članove tima činili su njegov nono i on, te povremeno otac koji je uskakao sa svojim iskustvom dugogodišnjeg rada s kamenom.

Tada Stefano nije mogao sanjati da će biti gdje je danas – suvlasnik firme Infinity Luxury čije se ime čuje u više od 30 država u svijetu, isporučuje već drugi kontejner u USA, zapošljava fenomenalne suradnike i pruža najbolje moguće uvjete rada.Doista impresivni rezultati za koje smatramo da su za svaku pohvalu i da se za njih treba čuti.

U 4 i pol godine, dva puta im je odobren projekt EU fondova te su sveukupno ostvarili pravo na bespovratna sredstva u iznosu od 1.5M kn, koje su iskoristili za investiranje u najmodernije strojeve, ljudski kapital i edukaciju, širenje na vanjska tržišta te certifikaciju proizvoda.

Trenutno je njihova tvornica smještena u malom mjestu u Istri, Katun Trviški. Do kraja godine predstaviti će i novi brend KORTA koji će donijeti nove proizvode, novu web stranicu, a konačno će i povezati ono što stvaraju i odakle dolaze.

U našem podcastu reći će nam nešto više o samoj ideji, izazovima s kojima se susretao na putu ostvarenja svog sna i tko su klijenti koji kupuju njegov proizvod. Naš podcast gradimo upravo na tome – da bude platforma na kojoj će se predstaviti svi oni vrijedni i stručni ljudi koji naš turizam čine boljim. Stoga se ne zaboravite pretplatiti na naš Youtube kanal Turizam24 i pratiti nas na našim Facebook profilima.

Podcast uživo možete pratiti ovdje

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno