Utorak, 30 svibnja, 2023

20. turistički podcast Turizam24: Ivan Ilijašić, vlasnik Orioly d.o.o. i jedan od pokretača inicijative Pametni turizam

Ivan Ilijašić, vlasnik tvrtke Orioly d.o.o., u podcastu Turizam24 otkrio je koliko Hrvatska ima potencijala za produljenje sezone, te koliko je neophodna što veća digitalizacija turizma.

Travel tech tvrtka Orioly bavi se prvenstveno razvojem IT rješenja za organizatore tura, izleta i razgledavanja turističkih atrakcija. Suradnja sa stranim i domaćim turističkim agentima pokazala se za sada uspješnom, te na Orioly platformi gost može naći sve što ga zanima ali i otkriti neke nove doživljaje u svojoj destinaciji. Svrha ovakvih rješenja zapravo je promocija i prodaja lokalnog iskustva u destinaciji, što gosti iz godine u godinu sve više traže.

Digitalna rješenja su nešto što Orioly želi i može implementirati u rad turističkih zajednica, i upravo u podcastu Turizam24 najavio je neke od projekata na području Moslavine.

Osim uspješnog vođenja Orioly d.o.o., Ivan Ilijašić pokrenuo je i inicijativu Pametni turizam koja zapravo okuplja sve travel tech stručnjake kako bi razmjenom informacija, znanja i ideja ostvarili zajednički cilj – razvoj i uvođenje inovativnih rješenja koja bi poticala razvoj turističkih destinacija.

Više o mogućnostima koje Orioly može pružiti pa gotovo svakom dioniku na turističkom tržištu te o izazovima u pandemijskom razdoblju i planovima za budućnost ove uspješne hrvatske tvrtke, možete saznati u našem podcastu Turizam24 u kojem je gostovao Ivan Ilijašić.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno