Utorak, 21 ožujka, 2023

Jadran hoteli i kampovi kontinuirano šire vrhunski standard hotelske usluge

Ambiciozan plan rasta postavljen od strane većinskih vlasnika, obveznih mirovinskih fondova PBZ Croatia Osiguranja i Erste Plavog, koji je u zadnjih par godina rezultirao akvizicijama od Umaga do Baške Vode, nastavlja se u ovoj godini preuzimanjem upravljanja Grand hotela View u Postirama na Braču.

Grand hotel View potpuno je novi hotel kategorije 4* s 230 soba i suiteva, koji svoja vrata prvim gostima otvara 1. srpnja ove godine. Luksuzno opremljene smještajne jedinice s mediteranskim vrtovima na balkonima te spektakularnim pogledom na morski horizont i planinu Biokovo, grijani unutarnji i vanjski bazeni sa sunčalištem, moderno uređeni wellness i spa oaza hotela, suvremeno opremljena kongresna dvorana, pobudile su interes gostiju iz cijelog svijeta i prije samog otvorenja, te će zasigurno obogatiti turističku ponudu pitoresknih Postira, kao i cijelog otoka Brača, piše Turizmoteka.

Druga je to otočka destinacija, nakon Krka, na kojoj Jadran hoteli i kampovi upravljaju hotelskim kapacitetima. Iako je inicijalno planirano da gradnja Grand hotela View traje 3 godine, te hotel bude završen u zimu 2022., investicija će biti završena gotovo 6 mjeseci prije roka, te je upravo to razlog potpisivanja zakupa hotela od strane Jadrana do kraja ove kalendarske godine. Nadolazeće će razdoblje, stoga, obje ugovorne strane iskoristiti kako bi definirale okvire dugoročne suradnje, što je i bila glavna strateška odrednica. Ukupna vrijednost investicije procjenjuje se na 50 milijuna eura, a izvođač radova je Kamgrad, jedna od vodećih domaćih graditeljskih tvrtki.

„Izuzetno nam je drago što imamo prilike raditi na novoj destinaciji te sudjelovati u kreiranju nove turističke ponude otoka Brača. Vjerujemo kako ćemo s novom akvizicijom biti znatno konkurentniji na tržištu te ostvariti ambiciozne planove unatoč svim poteškoćama koje nas prate u turističkoj branši“, – izjavio je predsjednik Uprave Jadrana d.d., g. Goran Fabris.

Grupacija Jadran potpisivanjem ugovora o zakupu Grand hotela View tako danas raspolaže s ukupno 2.160 ključeva u hotelskim kapacitetima te preko 1.300 parcela u kampovima.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno