Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

15. Kongres hrvatskog kampinga okupit će vodeće stručnjake i predstaviti nove trendove

Kamping udruženje Hrvatske će na 15. Kongresu hrvatskog kampinga okupiti vodeće ljude hrvatske kamping industrije, koji će rezimirati rezultate ovogodišnje sezone te govoriti o novim trendovima, mogućnostima promocije, otvaranju novih tržišta i razvoju novih tehnologija, kao i problemima sektora od kojih se posebno ističe pitanje turističkog zemljišta.

Uz domaće stručnjake, ove godine na kongresu sudjeluje i značajan broj predstavnika nekih od najznačajnijih kamping institucija Europe, poput njemačkog ADAC-a, nizozemskog ACSI-ja, talijanske FAITE i ostali.

Na kongresu će se govoriti o dugoročnim tržišnim trendovima te novom investicijskom i proizvodnom valu u kampingu, zajedno sa predstavnicima njemačkog ADAC-a i nizozemskog ACSI-ja. Direktor talijanske udruge Village for all predstaviti će u suradnji s KUH-om pripremljene smjernice za poboljšanje dostupnosti u kampovima, predstavnik njemačke udruge Ecocamping koja promovira održivost kampova govoriti će o elektromobilnosti u kampovima, a govorit će se i o temama cjelogodišnjeg rada, digitalnih tehnologija, novih tržišta i drugih.

Uz to, predstavnici Ministarstva turizma i sporta RH predstaviti će Nacionalni plan oporavka i otpornosti za razdoblje 2021.-2026. s posebnim naglaskom na mogućnosti za kamping sektor.

Već tradicionalno, najboljim kampovima bit će dodijeljena posebna priznanja za kvalitetu kampova –Croatia’s Best Campsites te OK mini camps, slovenska priznanja za kvalitetu kampova Naj Kamp Adria 2021 te posebna priznanja za promociju dostupnosti u kampovima Village for all – V4A.

Prijavu za sudjelovanje na Kongresu i detaljnije informacije možete pronaći na web stranici www.camping.hr/kongres-2021.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno