Srijeda, 1 veljače, 2023

Podcast Turizam24: Stipe Jukić, Navigo hotel za pse

S nevjerojatnim entuzijazmom i velikom ljubavi prema čovjekovom najboljem prijatelju, u jučerašnjem podcastu pričao je o svom životnom projektu Stipe Jukić, vlasnik prvog luksuznog hotela za pse Navigo.

Pomalo nevjerojatna priča ovog zaljubljenika u pse i prirodu mogla bi poslužiti kao odlična inspiracija za neki film – jer preseliti se iz grada na selo, uložiti sve kako bi živjeli u sinergiji sa psima i time odrediti svoj životni put, za ovu obitelj bio je sasvim prirodan slijed. Za nas ovo je još jedan odličan primjer dobre prakse kako svoju turističku priču možemo ispričati na mnogo načina – jer hotel za pse Navigo jedan je od razloga zašto određen broj stranih turista dolazi baš u našu zemlju.

Nedaleko od Splita postoji doista mali raj za pse; s ogromnim travnjakom za igru, vanjskim bazenom i klimatiziranim smještajnim jedinicama, ovaj hotel zvuči primamljivo čak i za nas – stoga ne sumnjamo da psi u njemu proživljavaju svoje najbolje dane.

O samoj ideji da pokrene ovako nešto, borbi s birokracijom i što mu je sve ovakav način života i rada donio, u još jednom turističkom podcastu Turizam24 ispričao nam je Stipe Jukić, vlasnik hotela za pse Navigo.

Ne zaboravite pratiti naš podcast na Facebook profilu Turizam24 i pretplatite se na naš Youtube kanal kako bi podržali našu ideju da svaki utorak u podcast dovedemo zanimljive goste iz svijeta turizma i predstavimo njihove poslovne ideje i projekte.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno