Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Hotel Maistra postaje dio portfelja poznate agencije za luksuzna putovanja

Maistrin Grand Park Hotel Rovinj primljen je u ekskluzivni portfelj vodeće mreže međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna putovanja Virtuoso.

Ovim članstvom hotelu se otvaraju nove prodajne i marketinške mogućnosti kroz mrežu koju čine najbolje američke turističke agencije s više od 22000 savjetnika za luksuzna putovanja, prenosi Turizmoteka.hr.

“Postupak primanja u Virtuoso vrlo je selektivan i ostvaruje se samo na poziv stoga je ovo članstvo za nas od iznimne važnosti. Ugled koji imaju njihovi savjetnici za putovanja zbog svoje potpune predanosti klijentima, savršeno se uklapa u naš vlastiti pristup prema našim gostima”, izjavio je Luka Ravnikar, direktor marketinga i prodaje Maistre.

Virtuoso je vodeća mreža međunarodnih turističkih agencija specijaliziranih za luksuzna i iskustvena putovanja. Ova organizacija u koju se moguće učlaniti jedino na poziv obuhvaća 1100 turističkih agencija s više od 22000 elitnih savjetnika za putovanja u 50-ak zemalja diljem Sjeverne Amerike, Latinske Amerike, Kariba, Europe, Azije i Pacifika, Afrike i Bliskog istoka.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno